1. Tria el teu pla.

plans_preus

La rutadelatofona.cat t’ofereix tres plans per a que puguis triar la modalitat que s’adapta millor a les necessitats del teu restaurant.

Un pla de Benvinguda, completament gratuït, pensat per a que tots els restaurants i cases de menjars que incorporen la tòfona negra fresca a la seva cuina hi tinguin garantida la seva presència. Volem que esdevingui una guia oberta a tothom i faciliti les eines per a que no hi falti ningú.

El pla Extra i el pla Premium, incorporen serveis addicionals amb l’objectiu de potenciar la teva visibilitat a la xarxa, generar valor de marca (Branding) i ampliar les possibilitats de conectar amb el teu públic objectiu. Ambdòs plans tenen un cost que s’abonarà en un sol pagament i tindran una validesa d’un any.

Contractar un pla

2. Puja el teu anunci

enviar-anunci
Crear la pàgina del teu restaurant és molt senzill i ràpid. Només cal que omplis els camps del formulari corresponent.

Els primers camps són els dedicats a la creació del teu compre i són obligatoris: nom d’usuari (username), correu electrònic (email) i contrasenya (password). Aquestes dades et serviran per entrar a la guia més tard i gestionar els teus restaurants.

Els següents camps corresponen a la fitxa del teu restaurant. Els marcats com obligatoris s’han d’omplir abans de passar al següent pas. (En cas contrari apareixerà un quadre d’ERROR fins que els emplenis).

Contractar un pla

3. Finalitzar Compra

Si el pla escollit és de pagament cal que el formalitzis a través de la passarel·la de pagament de PayPal, el qual t’ofereix la possibilitat de pagar amb un compte de PayPal o amb targeta de crèdit.

Un cop hagis formalitzat el pagament rebràs un correu electrònic amb la confirmació de l’operació.

3. Editar el teu compte

inici_sessió

Per editar al teu compte només has d’iniciar la sessió al menú ‘Entrada’ i introduir el teu nom d’usuari i contrasenya que has fet servir en el moment de pujar el teu anunci.

Un cop hagis iniciat la sessió tindràs accés als menús que et permetran gestionar el teu compte, els teus restaurants, les teves dades de facturació, veure les visites a la teva pàgina, etc.